What am I to do ?

I've just arrived from Mars and I'm looking for fresh meat, fresh thoughts, new ideas. On my planet, everything is old and dusty...everything has an uncanny air...Everything is RED, for god's sake !!! I'm here to clean my antenae and this is the logbook of my journey arround the world.

Monday, January 08, 2007

Un la mutzi shi etc.


Super fun sa-ti pierzi vremea scriind o juma' de ora ca dup-aia sa-tzi dispara postu!
Oricum, cestiunea zilei era alta. Voiam sa vorbesc despre abandon.
In mod ciudat poate sa fie shi o porecla inspirata, mai ales daca e o modificare a uneia pe care ti-ai ales-o singur cand erai mai mic, zicand ca te prinde.
Ce-ar trebui, ce zicetzi, voi nenumaratzii cititori ai mei, s-o las balta pe cerasela au ba ?
Zicetzi shi nu manatzi, sa-i pedepsesc prin disparitzie pe acei prieteni infideli care m-au scos misheleshte de pe side-barurile lor ?
Sa las oare aceasta ocupatziune pasagera sa ma domine asha cum vad ca se-ntampla pe la vecini ?
Trec in revista cu nonshalantza odata intrat in noul an, pagini intregi de scriitura, de bloguri, de farfastacenii, de comentarii shi rapunsuri, de impresii, incercari literare, poezele, anuntzuri, etc. shi sunt din ce in ce mai confuz. Unde li se duce timpu' oamenilor astora, ce trebuie sa lase la o parte ca sa poata scrie neancetat pe blog. In fiecare ora, in fiecare minut apar alte shi alte posturi, care mai de care mai specializate, mai rasarite, mai interesante, mai bibilite shi colorate de nu mai shti la care sa te uitzi. Daca a fost vreodata greu sa publici, acum , iata ca e la-ndemana tuturor shi nimeni nu pierde ocazia.
Prietenu meu care-shi petrece mai nou toata ziua in casa e foarte preocupat sa intemeieze "seriale" despre muzici shi muzicieni, trupe shi instrumente, stiluri shi abrambureli. Sufera nespus c-a murit "singuru barbat" din viatza shi muzica.
Prietena se plimba prin strainatatzuri de unde sunt convins c-o sa revina cu esperientze minunate, numa' bune de povestit shi retrait pe blog.
O tanti, simpatica de altfel, ce se intituleaza mistrioso "luciat" tocmai a terminat de citit mai adormind, mai cu dureri de cap "Derapaj" al lui Manolescu shi discuta cu prietenele shi prietenarii ca cum a fost ca ce-a facut ca cu ce se compara. Totzi sunt ultra cunoscatori, totzi shtiu f.f. bine cum iashte problema shi cum devine. Shtiu negreshit sa te trimita la citatu' potrivit shi la lincurile cu comentariile culturale din presa internautica de rigoare.
De unde atata cunoashtere, de unde atat preocupare?! Sunt mult mai multe cuvinte decat sunt io in stare sa procesez. Sunt mult prea multe bloguri, mult prea multe linkuri, mult prea multe cujetari shi maxime shi sfaturi shi kestii chiar interesante
Nu stiu care-i marea mea mirare in fond. Si io fac aceeashi cestie cu mai putzina dedicatzie, pasiune shi cititori. Intrebarea era daca s-o mai fac ca sunt outdated, asta-i tot.
Mai bine uitatzi-va la mine shi spunetzi ca n-am dreptate : m-am tampit!(v.dreapta sus)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home